Naš tim za stvaranje POJAČANE formule razvio je proizvod za detailing jednostavan za korištenje kod kuće, koji koristi tehnologiju čišćenja bez vode i agensa za vlaženje, da bi nježno, sigurno i učinkovito prodrli kroz prljavštinu, masnoću i kontaktnu garež – ostavljajući Vam čistu, ispoliranu i zaštićenu površinu uvijek i svaki put.

ONAKO KAKO JE VIĐENO

ODOBRENO!

OD PROFESIONALACA IZ INDUSTRIJE

TWX® Auto Exterior je laboratorijski projektiran i profesionalno testiran od automobilskih detailera iz cijelog svijeta. Niti jedan drugi proizvod ne može zaista čistiti, glačati, polirati i štititi u isto vrijeme. TWX® Auto Exterior to može!

DOKAZANI REZULTATI

OD LJUBITELJA AUTOMOBILA POPUT VAS!

Luka Virag Koristio sam ga na mojem kamionu koji se nagledao puno blata i koji vozi kroz mnoge uske staze, izgladio je površinu da bude zaista glatka i lakša za čišćenje, nije zahvatila sve male ogrebotine koje sam zaradio trljanjem o stabla, ali zaista mi se sviđa ovaj proizvod :)
Like · Odgovori · 1s
43
Željko Mijić To je upravo ono što sam tražio. Crni BMW iz 2016. godine vinuo se na sasvim novi nivo. Dobio sam komplimente i palce gore čim sam izveo svoj automobil u vožnju. Također, odlično miriše. Nemam ništa loše za reći o TWX® Auto Exterior. Isprobat ću još proizvoda koje nude. Hvala na ovom prvoklasnom proizvodu.
Like · Odgovori · 3s
134
Goran Vujić Najprije sam koristio vosak za automobile kako bih ga usporedio, a zatim sam nanio TWX® Auto Exterior. Sve je nakon toga bilo još glađe i sjajnije. Ako ga našpricate na vlažnu krpu i nanesete na suhu površinu, ovaj proizvod će trajati još jako dugo.
Like · Odgovori · 1d
37

U ČEMU JE TAJNA

IZA TWX® Auto ExteriorA?

Unijeli smo našu novu polimersku formulu u naše sredstvo za bezvodno pranje i sprej za brzo postizanje sjaja! To znači da u samo JEDNOM nanošenju perete, polirate i premazujete svoje vozilo!

KUPITE TWX® Auto Exterior danas!

Bez obzira na to jeste li profesionalni detailer ili jednostavno želite da vaš automobil predstavlja najbolji odraz vaše osobnosti, TWX® Auto Exterior je savršeno rješenje za svakoga tko želi dobiti više od vrijednosti novca.

Odaberite pakiranje

2 + 1 Besplatna boca
BESPLATNA DOSTAVA

1 Boca
+ 40.00 kn DOSTAVA

3 + 2 Besplatne boce
BESPLATNA DOSTAVA

Recenzije pouzdanih kupaca s 5-zvjezdica

Uštedite 250.00 kn

250.00 kn (50% POPUST)

Redovna cijena: 500.00 kn

14 Dana garancija povrata novca

Želimo da budete 100% zadovoljni sa svime što kupite od TWX Auta. A ako niste u potpunosti sretni sa svojom kupovinom, u potpunosti ćemo Vam refundirati novac ili zamijeniti robu. Sve što tražimo jest da kontaktirate našu službu za korisnike i vratite nam proizvod.

Imate li neko pitanje? Mi ćemo vam odgovoriti!

TWX® Auto Exterior je sredstvo za pranje automobila bez vode, regenerator boje i polimer za zaštitu bez ispiranja koji je cijeli pakiran u samo jednom brzom spreju. Nanošenje voska je puno slabiji način da zaštitite svoje vozilo. Najsvestranije sredstvo na tržištu je TWX® Auto Exterior koji djeluje daleko sveobuhvatnije od samo zaštite Vašeg vozila.

Kroz proces emulgiranja TWX® Auto Exterior oblaže i podmazuje prljavštinu i garež, čineći ih jednostavnima za uklanjanje bez napora. Jednom kada je prljavština podmazana, nema joj druge nego da se zalijepi za vlakna ručnika umjesto za glatku površinu.

TWX® Auto Exterior je posebna formula s kombinacijom polimera koji stvaraju glatku, sjajnu oblogu i završnu zaštitu od insekata, mrlja vode, te zagađenosti na cesti. Uobičajeni voskovi i regeneratori ne mogu ponuditi istu razinu zaštite i čistoće koja se neće istrošiti tjednima. TWX® Auto Exterior učvršćuje i štiti mjesecima, a ne samo tjednima.

Kada se koristi u skladu s uputama, TWX® Auto Exterior će podići prljavštinu s površine vozila bez ogrebotina i kružnih tragova.

Ne, on zapravo djeluje da učvrsti i zaštiti boju na Vašem vozilu.

Premaz obično traje do 6 mjeseci, ovisno o vremenskim utjecajima. Za svakodnevne vožnje, preporučujemo nanošenje proizvoda jednom mjesečno za optimalnu zaštitu Vašeg vozila. Međutim, ako želite održavati najbolju moguću zaštitu i sjaj, preporučeno je tjedno korištenje!

To ovisi o vašim specifičnim vremenskim uvjetima te o tome gdje parkirate. Ako se prestanu stvarati velike kuglice vode u mokrom, onda ćete ga vjerojatno ponovo trebati nanijeti.

Da, možete ga nanijeti pod direktnim sunčevim svjetlom. Međutim, preporučujemo da proizvod nanosite u prostoru u kojem je temperatura jednaka temperaturi površine nanašanja jer će tada biti najdjelotvornija. Najbolje bi bilo da se površina ohladi prije nego krenete raditi na njoj.

Proizvod efikasno štiti bilo koju površinu od grubog UV zračenja, zagađenosti, mrlja od vode, ostataka kukaca i ptica te gareži s ceste. Neće u potpunosti odbiti prašinu, polen i tako dalje, ali čini da njihovo čišćenje kasnije bude puno jednostavnije.

Uvijek možete pokušati. To zaista ovisi o tome što je uzrokovalo takve tragove i koliko su duboko u čistom premazu …

Možete koristiti TWX® Auto Exterior i ukloniti mrlje od vode. Međutim, mrlje nastale od tvrde vode i kisele kiše su najteže za uklanjanje i možda će zahtijevati malo više truda. Predlažemo da s površine uklonite sva onečišćenja (uključujući ona koja nisu uzrokovana mrljama vode) prije prvog nanošenja proizvoda. TWX® Auto Exterior sprečava da se na površini stvaraju velike naslage kalcija iz vode, koji na površini boje vozila stvaraju ružne vodene mrlje.

Ponosimo se time što predstavljamo apsolutno najbolje proizvode za automobile na tržištu, koji su ujedno u potpunosti neškodljivi za okoliš. Sve naše formule su netoksične i 100% biorazgradive. One također ne sadrže grube kiseline ili teška otapala, te su 100% bez klorovodičnih i sumpornih kiselina. Sve to znači da je ispiranje ovog proizvoda potpuno ekološki prihvatljivo i može se izliti u odvode.